Waarschijnlijk heb je vroeger eens een website laten bouwen of misschien heb je zelf een website gebouwd met WordPress. Dat kan ook, iedereen kan in principe een website bouwen, heel erg ingewikkeld is het niet. Toch?

Het is inderdaad waar dat iedereen een site kan bouwen, maar er komt nog zoveel meer kijken bij een website. Om maar een paar dingen te noemen:

  • Ontwerp van de look & feel en je logo
  • Klantbeleving, weet jij wie je bezoekers zijn en weet je ook wat zij van je willen?
  • Techniek, is je website snel genoeg en is deze klaar voor de toekomst?
  • Veiligheid. De veiligheid is van een aantal factoren afhankelijk, zijn je plugins en is je website up to date? zijn scripts niet verouderd en heeft je website geen lekken waar hackers binnen kunnen komen? Bied je hostingpartij genoeg tools om je website voldoende te beveiligen? Worden er backups gemaakt?
  • Inhoud. Is alle content nog wel up to date? Zijn je nieuwsberichten niet te oud, blog je regelmatig om je content relevant te maken aan je doelstellingen?
  • SEO. Search Engine Optimalisation. Word je goed gevonden in de zoekmachines, ben je verbonden met Social Media?
  • Responsiveness. Is je website ook geschikt voor mobiel en tablet?

Met het bouwen en neerzetten van een website ben je er nog niet. Wat je eigenlijk nodig hebt is een goed uitgewerkt plan waarin duidelijk je strategie staat voor de komende jaren.

Heb je dan uiteindelijk je website zoals je die voor ogen had, dan moet je ook zorgen dat deze up to date blijft, qua content maar ook qua werking en vernieuwingen.

Gelukkig nemen wij dit allemaal uit handen en ben je zeker van een website die niet na een paar jaar verouderd is. Vergelijk het maar met Windows 95 en Windows 10, Als je nog steeds met de oude versie van windows werkt ben je niet meer veilig en alles draait enorm traag. Je zal moeten upgraden naar snellere hardware en verbeterde software.

Exact zo werkt het met een website.

Het is dus van belang dat je in zee gaat met een hostingpartner die meegroeit met de techniek en een websitepartner die zorgt dat alles ook snel en veilig blijft draaien.

Ben jij ook zo toe aan een nieuwe website?

Meer weten? Mail naar info@kollit.nl of bel : 06 27 33 16 50