De website: altijd het ondergeschoven kindje…

Herkenbaar?

Je hebt ooit een website laten maken, of misschien heb je zelf je website gemaakt en jaren is er niets aan gedaan, geen onderhoud geen vernieuwingen en niet geschikt voor een tablet of smartphone. Hoe komt dat? Vaak denk je: “Dat komt nog wel”. Maar van al dat uitstellen komt alleen maar afstel. Ik heb nagedacht over een goede oplossing: Een onderhoudsvrije website waar je als ondernemer of vereniging geen zorgen om hoeft te maken.

Hoe dan?

Voor een vast bedrag per jaar houd ik je WordPress website up-to-date en belangrijker nog, dat deze goed en veilig blijft functioneren. Maandelijks zijn er WordPress updates van de kernsoftware en van de gebruikte plugins. Deze klussen worden beheerd door koll:it. Je hoeft je dus niet druk te maken dat je website plotseling niet meer veilig of niet meer bereikbaar is.

Het onderhouds-plan

Door goed onderhoud blijft de website veilig, snel en probleemloos draaien, deze onderhoudstaak neemt koll:it graag over tegen zeer scherpe prijzen met een heldere dienstverlening. Op deze manier heb je minder zorgen over de technische aspecten van je website.

Uiteraard is dit niet verplicht en kun je met de nodige kennis ook zelf je website up-to-date houden.

Bekijk het plan

PRO

925,00jaarlijks
  • PRO onderhoudsplan

Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW

Wil je liever alleen een website laten ontwikkelen?

Uiteraard kun je door koll:it ook een website op maat laten bouwen. Liever geen onderhoudsplan maar alleen een website laten bouwen? Dat kan natuurlijk ook. Afhankelijk van je wensen maken krijg je een scherpe en passende offerte.