• Ik bouw of vernieuw je website. En bij afname van een PRO onderhoudscontract is de bouw van de website inbegrepen. Heb je nog geen website die met WordPress is ontwikkeld? Dan zorg ik voor alle technische rompslomp en doe dat voor je.

  • Ik beheer je website en vraag daarvoor een vast bedrag per jaar. We overleggen samen welk onderhoudscontract het beste bij je past en ont-zorg je van alle technische-, updates en beveiligingshandelingen die de website met zich meebrengt. Met het juiste contract vernieuw ik ook je website indien dat nodig blijkt.

  • Ik bouw een relatie waarbij ik het belangrijk vind dat je ook echt de koning bent in het “De klant is koning” begrip.

  • Je kunt je voor 100% bezig gaan houden met je core business en met een gerust hart ervan uit gaan dat je site 100% presteert!